pondělí 16. února 2015

ČOKO ovesná kolečka bez Éček

Proč si kupovat drahé ovesné sušenky, když si je můžete udělat sami doma a za polovic? A navíc jsou výýýborné. Mně už se jedny suší v troubě. 




2 Hrnky ovesné vločky BIO
3 Banány
1 Hrnek mandlové mléko
½ Hrnku Goji (kustovnice)
6 Čerstvých datlí Medjool (nebo sladidlo - med, kokosový cukr, stévie)
2 PL kakaový prášek RAW
1 PL RAW kakaové boby - drť (nemusí být)
2 PL strouhaný kokos

Postup:
Namočit ovesné vločky do mléka, až plně nasáknou. Poté vyždímat. Rozmixovat banány s datlemi a kakaovým práškem a přimíchat k vločkám spolu s kustovnicí, boby a kokosem. 

Vytvarovat placky a položit na pečící papír. 

RAW: sušit v sušičce 8 - 12h (nebo v troubě na 40°C)
NeRAW: Péct v troubě na 170°C max 15 minut. 





Žádné komentáře:

Okomentovat