pondělí 20. května 2019

DuoLife DEN & NOC



Každodenní zdroj zdraví a vitality na celý den

Záruka spokojeného spánku a úplné regenerace organismu


Synergicky sestavěná kompozice 26 přírodních složek ve 100 % koncentraci. Po 18 letech výzkumu byla receptura rozdělena pro denní a noční metabolismus – je to inovativní přístup, díky kterému je produkt podpořen 3 Nobelovými cenami.
Den a Noc jsou dokonalým zdrojem vitaminů, makro a mikro elementů, bioflavonoidů a antioxidantů. Obnovují rovnováhu organismu na buněčné úrovni. Obsahují přírodní složky využívané při prevenci rakoviny.

DuoLife Den

Zlepšuje psychosomatickou výkonnost, zlepšuje paměť. Chrání organismus před toxiny vyskytující se v potravinách nebo ovzduší. Stimuluje metabolismus celého organismu, reguluje hladinu cukru v krvi, cholesterol, tlak, pomáhá při problémech prostaty a zánětu močových cest. Obnovuje imunitní systém na buněčné úrovni – Nobelova cena. Zrychluje regeneraci, obsahuje antokyany a antioxidanty. Vykazuje antialergické a antiparazitní účinky. Reguluje rozvoj nervového systému a vyhlazuje pokožku. Reguluje acidobazickou rovnováhu v organismu, stabilizuje hormonální systém a krevní oběh.

Noni – je bohatým zdrojem serotoninu a melatoninu. Je zárukou udržení správného rytmu práce organismu, a také dobrého stavu. Aktivní složky, které Noni obsahuje, povzbuzují vylučování trávicích šťáv a zvyšují chuť k jídlu.
Acai – má v sobě komplet vitamínů, minerálů a polyfenolů. Má 20násobně vyšší schopnost vstřebávání volných radikálů než všechny dosud známé zdroje, díky čemuž účinně pomáhá v boji se stárnutím a podporuje kondici srdce. 
Granátové jablko – prospěšně ovlivňuje srdečně-cévní systém. Jako jedny z mála obsahují estrogenní látky, které by měla obsahovat výživa žen, protože zmírňují příznaky menopauzy.
Aloe – podporuje odolnost organismu, reguluje metabolismus a zlepšuje trávení, je zároveň nezastupitelná v procesu očišťování organismu. Obsahuje celé spektrum biologicky činných látek jako aminokyseliny, enzymy, vitamíny a minerální látky.
Brusinka – je zdrojem flavonoidů, antioxidantů, vitamínů a minerálních látek. Plody brusinky pomáhají udržet správné pH močového systému a přispívají ke správnému fungování kardiovaskulárního systému.
Malina – je dokonalým zdrojem vitamínů, kyseliny pantothenové, jakož i makro a mikroelementů. Její plody obsahují velké množství celulózy a složek potřebných ke správnému fungování organismu.
Bezinky – plody černého bezu patří k nejbohatším zdrojem antokyaninů, které stimulují imunitní systém organismu a jsou účinným prostředkem na odstraňování škodlivých produktů metabolizmu8.
Rakytník – plody rakytníku jsou bohatým zdrojem betakarotenu a flavonoidů jakož i nenasycených mastných kyselin, minerálů a vitamínů. Aktivní látky, které obsahuje, posilují stěny cév. 
Hrozny – obsahuje bohatství regeneračních látek, jakož i takových, které očišťují organismus. Má v sobě hodně makro a mikroelementů i cenné minerály. Obsahuje také glukózu a fruktózu, které jsou zdrojem rychle využitelné energie. 
Ženšen – obsahuje více než 200 biologicky aktivních látek. Viditelně posiluje imunitní systém, zlepšuje paměť, zvyšuje odolnost vůči stresu a regenerační schopnosti organismu. 
Růže šípková – posiluje organismus a pozitivně ovlivňuje jeho vitalitu. Je zdrojem vitamínů, organických kyselin, minerálních solí a antioxidantů. Šťáva z růže šípkové má očišťující vlastnosti, zlepšuje obranyschopnost organismu a neutralizuje obsah trávicího systému. 
Hloh – je dokonalým prostředkem k posílení srdce a na upravení problémů se spánkem. Obsahuje bioflavonoidy, které posilují srdečně-cévní systém. Je bohatým zdrojem organických kyselin, vitamínů a minerálních solí. 
Vojtěška (Alfalfa) – je dokonalým zdrojem bílkovin, díky čemuž posiluje organismus, má regenerační účinek na sliznici. Zároveň očišťuje přirozeným způsobem organizmus a chrání ho před předčasným stárnutím.

DuoLife Noc

Uklidňuje, pomáhá usnout a také váže toxiny. Díky dodávání nezbytných složek do organismu se spouští opravné a čistící procesy: jaterního parenchymu (zvyšuje syntézu glutationu), slinivky a střev, která jsou zodpovědná za vstřebávání vitaminů a efektivnost našeho imunitního systému. Obsahuje proti rakovinové složky. Reguluje vstřebávání cukrů a jejich přeměnu na tuk. Zlepšuje činnost imunitního a hormonálního systému. Reguluje trávení a vyměšování. Obnovuje acidobazickou rovnováhu našeho organismu – podporuje léčbu refluxu, pálení žáhy. Urychluje regenerační procesy, omlazuje buňky a zlepšuje i zrak.
Goji -  pomáhá udržovat správnou hladinu cukru v krvi, reguluje metabolismus a zlepšuje trávení. Obsahuje tryptofan – přirozený prostředek, který podporuje tvorbu serotoninu a melatoninu.
Moruše bílá stabilizuje hladinu cukru v krvi a omezuje jeho vstřebávání do organismu. Pomáhá zároveň udržet správnou hladinu cholesterolu a snižuje příliš velkou chuť k jídlu. 
Ostropestřec – obsahuje cenné flavonolignany, vitamíny a soli zinku, křemíku, železa a draslíku. Chrání játra a zmírňuje zánětlivé stavy zapříčiněné cukrovkou, chrání před žlučovými kameny a podporuje práci žaludku. 
Artyčok – je často používan při trávicích potížích a při potížích s játry. Podporuje zároveň udržení správné hladiny triglyceridů v krvi. 
Švestka – obsahuje množství vitaminu C a E, minerální i antioxidační látky, které bojují s volnými radikály. V švestkách najdeme také vitamín P, betakaroten, draslík, železo, hořčík, vápník a fosfor. 
Acerola – jeden plod aceroly obsahuje takové množství vitamínu C, jako kilogram citronů. Je považována za silný antioxidant, který navlhčuje a zpružňuje pokožku a chrání před stárnutím. 
Hrozny – obsahuje bohatství regeneračních látek, jakož i takových, které očišťují organismus. Má v sobě hodně makro a mikroelementů i cenné minerály. Obsahuje také glukózu a fruktózu, které jsou zdrojem rychle využitelné energie. 
Vojtěška – je dokonalým zdrojem bílkovin, díky čemuž posiluje organismus, má regenerační účinek na sliznici. Zároveň přirozeným způsobem očišťuje organizmus a chrání ho před předčasným stárnutím. 
Červená řepa – obsahuje mnoho vzácných chemických prvků, vitamínů a betanin, které přispívají ke správnému fungování jater a žaludku. Podporuje očišťování organismu a zlepšuje funkce trávicího systému. 
Kopřiva – listí kopřivy obsahuje mnoho vitamínů, kyselinu pantotenovou a hořčík, zinek, draslík, vápník, železo fosfor a křemík. Má močopudné a očišťující účinky. Stimuluje imunitní systém a zlepšuje stav pokožky i vlasů.
Vilcacora – kočičí dráp výrazně zvyšuje odolnost organismu. Plody kočičího drápu podněcují imunitní systém a zároveň brzdí rozvoj onkologických onemocnění. Stimuluje dechovou aktivitu a reguluje rovnováhu vegetativního nervového systému. 
Aronie – obsahuje v bohaté míře bioflavonoidy a rutin, který pomáhá udržet cévy v dobrém stavu. Obsahuje anthokyaniny, které odpovídají za vychytávání volných radikálů. Je vynikajícím zdrojem vitamínů a bioprvky. 
Meduňka – obsahuje vzácné éterické olee, polyfenoly, flavonoidy, organické kyseliny, vitaminy B a C a minerální soli. Má uklidňující účinek, pomáhá při bolestech hlavy a ve stavu chronické únavy. Inhalace z meduňky pomáhají při alergických reakcích a při záchvatech kašle.




Dávkování DuoLife Den: 25 ml na lačno, nebo během snídaně

Dávkování DuoLife Noc 25 ml během večeře, nebo půlhodiny před spánkem

Objem: 2krát 750ml
Kup zde: https://simca.myduolife.com/shop/products/1/76,sada-duolife-den-a-noc.html

Produkty DuoLife neobsahují žádné konzervační látky ani geneticky upravené potraviny. Po otevření přechovávat v ledničce a spotřebovat do 30 dnů. Před každým použitím protřepat. Nepít přímo z láhve.
Chceš mít lepší ceny? Staň se klubem členu, členství je zdarma a nijak Tě nezavazuje k minimálním měsíčním odběrům, odkaz zde: 
https://simca.myduolife.com/register/initial.html

1 komentář:

  1. Tak to zní hodně zajímavě. Já se už delší dobu také zajímám o různé doplňky stravy , protože si myslím, že se bez nich v dnešní době člověk neobejde, pokud tedy chce být zdravý a v dobré fyzické a psychické kondici.

    OdpovědětVymazat