pondělí 20. května 2019

5 zásad firmy DuoLife

5 zásad firmy DuoLife

Vědomi si zodpovědnosti, kterou jsme si vzali na sebe, vytvářejíc výrobky, které každý den přijímají tisíce osob na celém světě, se všemožně snažíme, aby splňovaly i ty najreštrikčnejšie normy a požadavky EU.


Skutečnost, proč jsme výjimeční, spočívá v tom, že pro nás se kvalita začíná již v malém zrníčka, z něhož vyrůstá každý plod az něhož vyrábíme naše výrobky. S důsledností vydělí a vybíráme jen přirozené plantáže, které se nacházejí v nejčistších oblastech světa a zároveň pouze ty produkty, které nebyly podrobeny žádným modifikacím. 


Právě takové pěstování je pro nás zárukou, že rostliny, ze kterých získáváme extrakty pro naše výrobky, jsou přesně takové, jaké potřebuje Tvůj organismus. Díky dokonalému spojení přírody a nejnovějších zjištění vědy byly vytvořeny plně přírodní výživové doplňky s výjimečnou účinností. Věříme, že výrobky DuoLift jsou to nejlepší, co můžeme dát Tobě i Tvým blízkým.

 Pravidlo 1 - Žádné konzervanty

Naše výrobky nebyly zpracovávány pomocí vysoké teploty a jsou z nich zcela vyloučeny konzervanty.Výrobky DuoLife proto zachovávají veškeré přírodní biologické parametry.

 Pravidlo 2 - Žádné GMO

V našich výrobcích používáme jen přirozené suroviny z ekologických certifikovaných plodin z celého světa. Kategorickým způsobem vylučujeme přitom všechny geneticky modifikované druhy (GMO), jakož i ty, které byly ošetřeny pesticidy a herbicidy.


 Pravidlo 3 - Skleněné obaly

Při našich výrobcích používáme pouze 100% přirozené, skleněné obaly, které nereagují s jejich obsahem. Tekuté výživové doplňky jsou uzavírány do skleněných obalů různého druhu, od bílého až po tmavohnědé, podle toho, které z nich jsou nejlepší ochranou výrobku

 Pravidlo 4 - Metoda IHHP

Metoda zachování životnosti doplňků stravy DuoLife je 
metoda IHHP a vycházíz koncepce „minimálního zpracování”. Aplikovaný technologický proces funguje dle pravidel součinnosti mnoha činitelů, které umožňují zachovat nejvyšší kvalitu výrobku, aniž by byly použity jakékoli konzervační látky.

 Pravidlo 5 - Kompletní složky

V našich výrobcích vždy zachováváme plné biologické zázemí používané v medicíně, v hlavních léčebných sestavách složek. Používáme jen kompletní, přírodní, v přírodě se vyskytující organické složky spolu s jejich biologickým zázemím.

Žádné komentáře:

Okomentovat