pondělí 20. května 2019

Vita C DuoLife



100% přirozený, kompletní vitamín C

DuoLife Vita C je 100% přírodním a úplným zdrojem vitamínu C, který je vhodný pro ty, kteří vyžadují produkt zlepšující celkové rozpoložení a doplňující chybící vitamíny a minerály. Koncentrovaná dávka energie.

DuoLife Vita C je produkt doplňující nedostatek vitamínů, ke kterému dochází z důvodu deficitu jednotlivých látek, jako je vitamín C, ve stravě a také při snížené imunitě, onemocněních, zvýšené fyzické a psychické námaze, kdy je potřeba na tyto látky zvýšená. Efektivně doplňuje denní dávku vitamínu C, díky čemuž není nutné používání preparátů z pochybných zdrojů.

Produkt je vyroben z přirozeně se vyskytujících složek, díky čemuž se můžete spolehnout na koncentrovánou dávku zdraví, ve vyhovující dávkování, tekuté formě. Látky obsažené v DuoLife Vita C zaručují posílení imunitního systému a udržují optimalní stav organismu.

DuoLife Vita C je inovační kombinací biologický aktivních přírodních složek. Absence konzervačních látek, aromatických přísad nebo umělých barviv, jakož i produktů GMO, zaručuje nejvyšší kvalitu a zároveň zvýšenou absorbcí produktu.

Vitamin C v přirozené podobě obsahuje také rutin, bioflavonoidy, tyrozinázy nebo askorbinogen. Bez nich je účinek vitaminu C narušen. Přírodní kompletní vitamin C se velmi dobře vstřebává do organismu. Podílí se na metabolismu tyrosinu a syntézy nadledvinkových steroidů. Má také vliv na udržení správného oxidačního potenciálu v buňkách.

Acerola je jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů C. Jeden plod aceroly obsahuje takové množství vitamínu C než kilogram citronů. Je považována za silný antioxidant, který zpružňuje pokožku a chrání před starnutím1-2.
Růže šípková obsahuje 30 až 40-násobně větší množství vitamínu C než citrusy. Plody růže jsou nezastupitelným zdrojem lehce stravitelných vitaminů, organických kyselin, minerálních solí a antyoxidantov, díky čemuž má účinky posilující celý organismus.
Jahody CamuCamu jsou obrovským zdrojem přirozených vitamínů. Obsahují minimálně 2500 mg přirozeného vitamínu C v 100 gramech, tedy právě 2% jejich vlastní hmotnosti! Kromě toho jsou bohatým zdrojem antioxidantů a posilují celý imunitní systém.


Měli byste vědět, že čím méně je produkt zpracovaný, tím lépe, protože nepasterizován Vita C o hodně převyšuje Vitamin C v prášku, ale i vitamin C v lipozomálním plášti.


Dávkování: 25–50 ml denně před jídlem
Objem: 750ml


Koupíš zde: https://simca.myduolife.com/shop/products/1/272,duolife-vita-c.html


Chceš o 30 % nižší ceny? Staň se členem klubu a čerpej výhod členství, každý 4. měsíc balíček s DEN a NOC zdarma:

Žádné komentáře:

Okomentovat