úterý 21. května 2019

DuoLife RegenOil Liquid Gold ™

DuoLife RegenOil Liquid Gold ™ možné jistě považovat za mimořádný druh mezi nejkvalitnějšími oleji lisovanými za studena. RegenOil se vyznačuje účinkem směsi třinácti rostlinných olejů s antioxidačními účinky, podporujících stálost Omega kyselin obsažených v tomto výrobku. Poměr kyselin Omega-3 k Omega-6 se pohybuje v rozmezí od 1:1 do 1:5, který umožňuje zachovat tzv. správný poměr. RegenOil je cenný zdroj nezbytných mastných kyselin, jinak zvaných též vitamín F, který snižuje těžkosti při závislosti na dietě.

Novinka RegenOil se zakládá na úplně převratném složení spočívajícím v ideálně sestavené bázi třinácti nerafinovaných rostlinných olejů lisovaných za studena a obohacených přírodním vitamínem K2 MK7 a přírodním vitamínem D3, čím jsou sladěné vlastnosti doplňků stravy s funkčními potravinami. Jeho úlohou je nejen dodat lidskému tělu potřebné složky, ale i příznivě ovlivňovat fyziologické procesy v organismu a podporovat zdraví.

Vitamín K2 MK7, který obsahuje výrobek DuoLife, je výtažek z Natty. Výtažek z Natty je původem z Japonska, kde bol využívaný pro svoje neobyčejné výživové hodnoty, především pro vysokou koncentraci vitamínu K2 v jeho vzácné formě MK7, jako i enzymu nattokináza, kterému Japonci připisují zvláštní význam. Tento výživový potenciál vznikal kvašením sójových bobů s využitím baktérií Bacillus subtilis. Aktivní struktura sóji se mění na formu s vysokou bio dostupností výživových složek. Vitamín K2 přispívá ke správné srážlivosti krve a napomáhá k udržení zdravých kostí.

Vitamín D3, který je ve výrobku přítomný, pochází z lišejníků, a proto je vhodný pro vegany a vegetariány. Nejdostupnější vitamín D rostlinného původu je vitamín D2, v nevelkém množství přisvojovaný lidským organizmem; vitamín D3 je zpravidla živočišného původu, který se získává obvykle z lanolínu – žluté mazlavé látky v době čistění ovčí vlny. Hlavní biologická funkce vitamínu D spočívá v udržení příslušné hladiny vápníku a fosforu v krvi. Vitamín D pomáhá při přisvojování vápníku, který je nevyhnutný pro zachování silných, zdravých kostí. Tento opomínaný vitamín hraje úplně zásadní úlohu při podpoře imunologického systému.

Jedinečné složení výrobku RegenOil, a sice třinácti nerafinovaných rostlinných olejů obohacených přírodním vitamínem K2 MK7 a vitamínem D3 zajišťuje jeho maximální vstřebatelnost. Jak potvrzuje Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA), vitamín K2 MK7 a vitamín D3 plní rozhodující úlohu při udržovaní zdravých kostí u osob starších jak 30 roků.


Obsah: 250ml
Dávkování: 5ml denně

Žádné komentáře:

Okomentovat