úterý 21. května 2019

Collagen DuoLife





100 % přírodní, kompletní, tekutý kolagen

Kolagen je nejdůležitější bílkovinou v lidském organismu a hlavní složkou pojivé tkáně. Kolagenová vlákna jsou základními stavebními kameny kůže, šlach, kostí, kloubů, nehtů, oční rohovky, lymfy a cév. Bohužel produktivní buňky s věkem ztrácejí svou schopnost produkovat a obnovovat kolagenová vlákna. Zároveň i vystavování pokožky vysokým či nízkým teplotám, nadměrná fyzická zátěž anebo UV záření ničí naše kolagenová vlákna, a proto pokožka u lidí intenzivně se opalujících rychleji stárne, je vrásčitá a ztrácí pružnost.
Nedostatek kolagenu v organismu způsobuje mimo jiné pokles očních víček a tváří, podbradek, hluboké brázdy na čele, mimické vrásky, lámání nehtů, slabé vlasy bez lesku, suchá a podrážděná pokožka, nepříjemné bolesti kloubů a páteře.

Co můžeme očekávat od používání kolagenu v tekuté Formě? 

  • Zpomalení / Zastavení procesu stárnutí
  • Efekt přirozeného liftingu a napnutí
  • Omlazení obličeje, snížení viditelnosti vrásek
  • Snížení viditelnosti strií a celulitidy
  • Celková regenerace a revitalizace pokožky
  • Výživa vlasů,řas a nehtů
  • Regulace menstruačního cyklu
  • Pomáhá regulovat tělesnou hmotnost
  • Váže vodu v pokožce (1 molekula kyseliny hyaluronové váže 250 molekul vody).
Mango je zdrojem vitamínů, které pozitivně ovlivňují kondici pokožky. Rostlina obsahuje glykosid - magniferín, který má antioxidační účinek. Vzhledem k silné antioxidační vlastnosti a schopnost nivelizace negativního vlivu záření UV na pokožku, je v širokém rozsahu využíván v kosmetice.
Mořský kolagen má velmi podobnou strukturu jako lidský kolagen. Jeho základní funkcí v organismu je stavba chrupavek a zlepšení stavu kloubů. Dodatečně hraje důležitou roli v procesu hojení ran a regenerace tkáně. Jeho přítomnost zaručuje pružnost a hebkost pokožky.
Glukosamin sulfát z korýšů je látkou, která podporuje činnost opěrné soustavy. Je součástí chrupavek a tekutiny, která vyplňuje kloubní pouzdra a díky níž se zvyšuje jejich odolnost vůči přetížení. Zároveň stimuluje syntézu chrupavky.
Chondroitin sulfát umožňuje regeneraci povrchové vrstvy stavů. Působí jako magnet, který vychytává vodu i výživné substance a dodává je do kloubní chrupavky. Kromě toho usnadňuje implantaci vápníku do kostí, což se odráží v odolnosti kloubů a kostí.
Acerola je bohatým zdrojem vitamínu C, který podporuje syntézu kolagenu. Přispívá k získání hladší a zářivé pokožky, podporuje imunitní systém organismu a hojení ran.
přeslička rolní je cenným zdrojem flavonoidů, draslíku a křemíku, který účinně zabraňuje šedivění vlasů, posiluje slabé nehty a vlasy. Kromě toho zlepšuje pružnost spojovacího tkáně a kostí.
Kopřiva je zdrojem křemíku, který ovlivňuje metabolismus a stav vlasů a nehtů. Sloučeniny křemíku, které se v kopřivě nacházejí, udržují vhodnou pružnost a odolnost pokožky, vaziva, kostí a sliznic. Křemík je potřebný v syntéze kolagenu, ovlivňuje strukturu a regenerační možnosti tkáně.
Výhonky bambusu jsou přirozeným zdrojem křemíku, který obnovuje pevnost a pružnost kolagenových a elastinových vláken, čímž předchází poškození kostní a chrupavčité tkáně. Bambus obsahuje nezvyklé množství křemíku až 75%. Mastné kyseliny, které obsahuje, přirozeně rozpouštějí provitamin A a vitamin E, tedy silné aminokyseliny, které působí v pokožce a dávají viditelný efekt v podobě navlhčené, hladké a mladé pleti, jakož i zdravých silných vlasů a nehtů.
Kyselina hyaluronová ovlivňuje pozitivně na činnost kloubů. Díky ní má synoviální tekutina náležitou pružnost a viskozitu. Ovlivňuje stav pokožky, posiluje její buňky a podporuje regeneraci tkáně. Zajišťuje hydrataci organismu i hlubokých vrstev pokožky zevnitř ,, zpomaluje proces stárnutí a podporuje její vhodné navlhčení a pružnost.


Forma Oligo – pro vnější a vnitřní použití.
Dávkování: 25–50 ml denně před jídlem.
Objem: 750ml
Objednávej zde: https://simca.myduolife.com/shop/products/1/317,duolife-collagen.html



Chránit před přímým slunečním zářením. Obsahuje synergicky spojené a posilující účinky kolagenu.


Žádné komentáře:

Okomentovat