Tuto ovesnou kaši si připravte již večer, dejte do lednice a ráno máte snídani nebo svačinku hotovou.
Ingredience:
1 Hrnek ovesných vloček
1 hrnek mandlového mléka
1 ČL Cejlonské skořice mleté
1 ČL Chia semínka
6 Vlašských ořechů - předem namočené, aktivované
1 uzavíratelná zavařovací sklenice
Postup:
Vločky namočíme do mléka, přisypeme skořici, chia semínka a na kousky nasekané předem máčené vlašské ořechy a pořádně promícháme. Necháme minimálně 30 nasáknout, ideálně půl dne (dáme do uzavřené nádoby a šup se směsí do lednice).
Osladit můžeme stévií, medem, datlemi - ale ideální je samozřejmě nesladit.
Pro menší zátěž žaludku doporučuji kaši ohřát do max 42st.
Žádné komentáře:
Okomentovat