Tak jsem si zadělala před pár dny pickles (zelí s mrkví) a už jsem po 4 dnech ochutnala první sousto. Mňam. Pickles si udělejte doma sami, dodáte tak tělu zdravé bakterie - návod zde.
Co budete na tento salátek potřebovat?
3 PL Pickles (domácí kvašená zelenina - já mám zelí s mrkví)
1 Hrst rukoly
1 Hrst špenátu
6 ředkviček
2 PL RAW mandlového másla
1/4 ledového salátu
sůl
Curry
Postup:
Rukolu, špenát, mandlovou pastu, sůl a curry rozmixujeme na "zelený" dip. Kvašenou zeleninu smícháme se strouhanou ředkvičkou, ledovým salátem a zamícháme s dipem. Nechejte chvilku odležet.
TIP: Mandlovou pastu uděláte tak, že rozmixujete předem máčené a usušené mandle.
Žádné komentáře:
Okomentovat