čtvrtek 19. února 2015

Jogurtové proteinové lívance s RAW nutelou

1 jogurt BIO Hollandia (Kozí, nebo řecký ovčí)
1 a 1/2 PL konopného proteinu (nebo váš oblíbený protein)
1/2 Hrnku pohankové celozrnné mouky
1 Vejce od farmáře
1 Banán
1 PL jedlá soda
Kokosový olej

1 Hrnek mandle natural
3 PL raw kakao (nebo raw karob)
3 PL kokosový cukr (Nebo 6ks datle Medjool)

Postup: 
Banán rozmixujeme spolu s ostatními ingrediencemi, až vznikne tekutá hmota. Na rozpálenou pánev s 1 čajovou lžičkou kokosového oleje nalijeme jednu naběračku směsi a vytvoříme lívance. Z obou stran opečeme dozlatova. 

Ořechové máslo uděláme z mandlí, které předem na 8h namočíme do vody, poté vodu slijeme, ořechy usušíme a ve výkonném mixéru umixujeme na kaši, kterou osladíme kokosovým cukrem nebo datlemi, přidáme 3 PL kakaového prášku a opět pomixujeme. Zbytek másla uschováme v uzavřené nádobě v lednici na příště. 

Na závěr potřeme lívance tímto sladkým kakaovým máslem alá Nutela:-) Můžeme posypat ořechy, přidat banány nakrájené na kolečka, jablka, jahody, atd. dle vašich chutí. 


Žádné komentáře:

Okomentovat